lørdag 7. mars 2015

Bløt ostekake med sjokolade.

Jeg får ikke helt bestemt meg om dette er en kake, eller en dessert. Men god er den, og det er tross alt det viktigste. Den er egentlig litt for god synes jeg, for det er lett å forspise seg av den, og den er jo ganske mektig også. Men absolutt en vinner her i huset. Veldig enkel er den og.

Til 4 store porsjoner:

1/2 pakke havredigestive kjeks fra Semper
1 toppet ss margarin

1 boks alpro kremfløte
1 boks tofutti smøreost naturell
3-5 ss melis
Hakket sjokolade eller sjokoladedråper

Bær til pynt

Knus kjeksene, smelt margarinen, og fres kjeksen lett før den helles over i en bolle og avkjøles. Bland alpro kremfløte og tofutti smøreost i en bolle. Ha i melis. Det er så varierende hvor søtt man liker kremen, så begynn med 3 ss og øk litt etter litt hvis du synes den ikke er søt nok. Pisk kremen til den er skikkelig tykk og god og ikke tykner mer. Ha i sjokoladen, sett kaldt i et par timer. Legg kjeksen i bunn av små dessertskåler. Legg på en god dæsj med ostekrem, og pynt med friske bær på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar