fredag 16. januar 2015

Biffwok

Denne oppskriften her fant jeg inne på en amerikansk side, men da med litt andre mål på grønnsaker og kjøtt enn hva jeg har brukt. Jeg er ikke alltid helt enig med amerikanere når det gjelder ting, men resultatet ble knallbra. Og det er så mye mat i selve woken at vi ikke trengte ris ved siden heller.

1 løk
2 fedd hvitløk
400 gram ytrefilet
1 blomkål
1 squash
3 gulrøtter
litt grønnkål eller sukkererter
2 ss soyasaus
pepper

Skjær alle grønnsakene i passe biter, og løken i skiver. Varm opp litt olje i woken, og ha i løk og hvitløk og la det frese til det begynner å mykne. Skjær biffen i strimler. Ha i biffen, og fres kjapt så den får stekeskorpe på alle sider. Hell over grønnsaker og soyasaus, sett på lokk, og la det hele putre til grønnsakene er myke nok. Ha på pepper og server. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar