tirsdag 9. desember 2014

Kyllinggryte i slow cooker med hvitløk

Endelig er jeg i gang med å teste slow cookeren som vi kjøpte. Gryta ser riktignok helt rar ut, fordi jeg var så smart at jeg rørte litt for mye i den etter den hadde stått seks timer på benken. Kyllingen var jo så mør at den bare datt fra hverandre og ble dratt utover, men smaken er det ingenting å si på. Det ble knallgodt rett og slett.

4 kyllingfileter
6 poteter
5 gulrøtter
1 løk
1 fedd hvitløk
1 ss persille
1/2 ss basilikum
1/2 ss dill
vann
3 ss maisena utblandet i vann
salt og pepper

Skjær grønnsakene i store biter, og legg de ned i slow cookeren. Legg i hvitløken, strø over krydderne. Legg kyllingfiletene på topp, og hell på vann til det dekkes. Sett slow cookeren på høy og la den kose seg i 5-6 timer på benken. Bland maisena i vann, og hell i, rør forsiktig, sett på lokket og la det stå i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar