Slow cookeren har blitt testet flere ganger nå. Noen ganger med bra resultat, andre ganger med mindre bra. Denne her var en stor favoritt både hos liten og stor her i huset. Det er utrolig å se en liten tass på 15 måneder spise biff som om det var grøt omtrent. Men det sier litt om hvor mør denne gryta var.
800-1000 gram entrecote
8 poteter
5-6 gulrøtter
vann til det dekker
maisena
salt
pepper
sukkerkulør
Ha entrecote, poteter og gulrøtter i slow cookeren. Hell på vann til det dekker, og sett på høy i 6 timer. Ta ut kjøtt, poteter og gulrot, og hell i maisena blandet ut i vann. Når det tykner, ha i sukkerkulør, salt og pepper og smak til. Serveres med sausen over grønnsakene og kjøttet. Jeg stekte kjøttet i en bit, og skar det i biter etterpå. Men du kan fint skjære det i biter før du har det i gryta og.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar