Denne her kan jeg ikke ta æren for helt selv. Dette er en rett ei venninne av meg, Marit, lagde for litt siden, og som frista veldig å prøve ut. Nå er jeg sånn som ikke klarer å følge oppskrifter helt, så jeg har gjort et par små justeringer, men resultatet ble så godt at til og med poden på 1 år synes den var god.
1 squash
2 gulrot
2-3 dl kål i strimler
Brokkoli eller blomkål
1 dl sjampingjong
1 boks kokosmelk
2-3 ts karri
1 ts paprikapulver
1 ts korianderpulver
3 ss soyasaus
4 koteletter
salt, pepper og paprikapulver til krydring av kotelettene
Skjær grønnsakene i strimler, skiver og buketter, og legg de i en ildfast form. Bland kokosmelk med krydder og soyasaus i en bolle, og hell over. Krydre kotelettene og legg de på toppen Sett de inn i ovnen, og stek de på 225 grader i 30-45 minutter avhengig av størrelsen på kotelettene. Serveres med ris
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar