søndag 23. oktober 2011

Fiskegryte.

Denne her har jeg jobbet med en tid nå for å få perfekt, og endelig har jeg truffet rett. Så da er den klar for å deles med andre.

600 gram seifilet
250 gram rå scampi
3 gulrøtter
1 brokkoli
1 løk
1/2-1 purre
1 boks friske erter
7,5 dl fiskebuljong
3 fedd hvitløk
1/2-1 ts karripulver
2 ss olje

Hakk løken i småbiter og skjær alle grønnsakene i skiver. Varm opp oljen i en stor kjele og ha i løk, purre, hvitløk og gulrøtter. Fres det på full guffe i et par minutter. Ha i karri og buljong og kok opp. La det koke i 10 minutter, ha i brokkolien. Brokkolien skal selvfølgelig kuttes i små biter før den has i gryta. La det koke i fem minutter. Del fisken i passe store biter og ha i. La det putre og trekke i rundt fem minutter. Ha i scampi og erter. La det trekke til scampiene er røde og fine. Serveres med stekt spekeskinke og kokte poteter.

1 kommentar:

  1. Åh, dette så fantastisk godt ut, Ingrid. Du er så flink!

    SvarSlett