Denne her har jeg jobbet med en tid nå for å få perfekt, og endelig har jeg truffet rett. Så da er den klar for å deles med andre.
600 gram seifilet
250 gram rå scampi
3 gulrøtter
1 brokkoli
1 løk
1/2-1 purre
1 boks friske erter
7,5 dl fiskebuljong
3 fedd hvitløk
1/2-1 ts karripulver
2 ss olje
Hakk løken i småbiter og skjær alle grønnsakene i skiver. Varm opp oljen i en stor kjele og ha i løk, purre, hvitløk og gulrøtter. Fres det på full guffe i et par minutter. Ha i karri og buljong og kok opp. La det koke i 10 minutter, ha i brokkolien. Brokkolien skal selvfølgelig kuttes i små biter før den has i gryta. La det koke i fem minutter. Del fisken i passe store biter og ha i. La det putre og trekke i rundt fem minutter. Ha i scampi og erter. La det trekke til scampiene er røde og fine. Serveres med stekt spekeskinke og kokte poteter.
Åh, dette så fantastisk godt ut, Ingrid. Du er så flink!
SvarSlett