Denne oppskriften fant jeg opprinnelig inne på Rema1000 sine matsider. Men som vanlig så må det jo alltid en del justeringer til når man skal ha ting allergivennlige. Retten falt i smak både hos liten og stor, så jeg tror absolutt dette er noe vi kommer til å lage igjen.
1,5 kilo poteter
2 store spiseskjeer margarin
Rismelk
Salt
Pepper
2 ss dijonsennep
500 gram torskefilet
150-200 gram frosne erter
1 løk
Revet vegansk ost
Skrell og kok potetene. Mos de, ha i margarin og rismelk til ønsket tykkelse. Smak til med salt, pepper og dijonsennep. Jeg måler aldri rismelka når jeg lager potetmos, fordi den er litt ustabil i egenskapene sine, og noen ganger trenger den mer og noen ganger mindre. Men gå på slump og øyemål. Hakk løken, og stek den myk i litt olje. Bland løken og ertene inn i potetmosen. Skjær fisken i litt store terninger, og ha i. Ha alt over i en ildfast form, og strø vegansk ost på toppen. Stekes ved 225 grader i 30 minutter. I den opprinnelige oppskrifta, serveres den med revet gulrot. Men siden jeg ikke tåler rå rotgrønnsaker, så valgte jeg kokte gulrøtter til. Og det passet helt supert det og.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar