tirsdag 4. juni 2013

Pasta nesten-carbonara.

Å lage pasta carbonara uten egg og ost er omtrent umulig, eller helt umulig. Men etter noen forsøk så har jeg funnet noe som funker greit som et substitutt for denne retten. Og det falt i smak hos mannen og, så det må ha vært godt :)

300 gram pasta penne
150-200 gram bacon i terninger
1 løk
4 kyllingfileter
1 boks risfløte eller soyafløte
bittelitt muskat
salt
pepper

Kok pastaen som anvist på pakningen. Skjær kyllingfiletene i terninger og stek de. Ta de ut av panna. Ha hakket løk og bacon i panna med litt olje og stek gyldent. Ha over kyllingen og varm opp. Hell over fløten, smak til med muskat, salt og pepper. La det få et kjapt oppkok så det blir varmt. Jeg bruker risfløte fordi den inneholder mindre fett og jeg ikke er så glad i fett, men da blir sausen ganske tynn. Serveres med salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar