fredag 7. juni 2013

Grønnsaker og fisk i folie

1 brokkoli
3 gulrøtter
1 squash
1 purre
1 pakke fersk minimais
2-3 ss margarin
salt
pepper
2 laksefileter
250 gram torsk

Kutt grønnsakene i små biter og fordel de i folier. Jeg lager to pakker om vi ikke har potet ved siden av, og tre hvis vi har poteter ved siden av. Bruk gjerne dobbelt lag med folie så det ikke går hull på det eller det brenner seg. Legg på 1 ss margarin på hver foliepakke, og ha over salt og pepper etter ønske. Kutt fisken i terninger og legg på toppen. Pakk foliene sammen og stek de ved 200 grader i 30 minutter, eventuelt kan de slenges på grillen i 20-30 minutter avhengig av varmen på grillen. Jeg skrur av brenneren under foliene på grillen for å unngå at de brenner seg. Serveres med stekt spekeskinke. 

1 kommentar:

  1. God mat dette. Kan også bruke rød løk eller gressløk og bytte ut margarin med meierismør slik jeg gjør når jeg griller.Smak og behag.Bjoern

    SvarSlett