Denne salaten her ble jeg inspirert av via nett, men måtte jo justere den om i forhold til mine allergier og intoleranser. Resultatet ble helt fantastisk, og servert sammen med grillet biff, så ble det en helt nydelig middag. Alt kjøtt kan egentlig brukes til. Og jeg tror jeg har en ny favoritt.
3 dl glutenfri cous cous
4 dl vann
1 terning grønnsaksbuljong
1 liten spiseskje margarin
1 pose babyspinat
3-4 reddiker
1/2 rød paprika
1/3 rødløk
en bit slangeagurk
1 fersken
200 gram sjampinjonger
1 dæsj margarin til steking
Kok opp vannet til cous cousen sammen med buljongterningen. Når vannet koker, ta den av plata, ha i cous cous, rør rundt og sett på lokk. La stå i 5 minutter. Ha i margarinet og rør godt.
Skjær grønnsakene i passe store terninger/skiver og bland sammen i en stor bolle. Skjær sjampinjongen i skiver. Jeg kjøper ofte de begrene med First price sin sjampinjong, helt perfekt størrelse. Smelt margarinet i en stor panne, ha i soppen, og stek den gylden. Bland alt sammen og server.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar