torsdag 24. juli 2014

Form med tunfisk.

Denne oppskrifta her fant jeg opprinnelig på en side fra USA. Men som med alt annet, så må det en del justeringer til for at jeg kan bruke oppskriften selv. For meg var det helt nytt å skulle ha potetgull inkludert i maten, men det falt veldig i smak både hos liten og stor her i huset. 

350 gram pasta penne
2 dl erter (jeg bruker frosne)
1 pakke minimais
1 paprika
1 løk
2 dl stangselleri
5 dl vann
1/2-3/4 boks alpro matfløte
2 ss glutenfritt mel
1 ss diljon sennep
pepper
Margarin til steking
4 bokser tunfisk i vann
Salt potetgull

Kok pastaen som angitt på pakken. Tin ertene, og kutt alle grønnsakene i biter. Smelt margarinet i en stor panne, og stek stangselleri og løk til de er mye. Ha i melet og rør rundt, ha i vann og visp til en jevn saus. Ha i vannet litt etter litt, for å unngå at sausen blir for tynn. Ha oppi fløte og sennep, og smak til med pepper. Ha alle grønnsakene og tunfisken i sausen, og bland sammen med pastaen. Hell alt over i en ildfast form, og strø potetgull på toppen. Stekes ved 200 grader i 15-20 minutter, til potetgullet blir lysebrunt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar