torsdag 3. november 2011

Sweet & nsour wok

4 skiver ytrefilet av svin
250 gram rå scampi
250 gram spinat (fersk)
1 boks minimais
1 boks vannkastanjer
1 brokkoli
2 gulrøtter
1 liten løk
1/2 rød paprika
1/2 ss sukker
2 ss soyasaus
1 ss eplesidereddik
0,5 dl kjøttbuljong
Laken fra en halv liten boks ananas
meljevning av 1/2 ss glutenfritt mel og vann

Skjær grønnsakene i passe store biter. Ha brokkoli, gulrot, løk og paprika i woken og fres det til det er mykt og serveringsklart. Ha i spinat, vannkastanjer og minimais, og fres det under omrøring til spinaten er myk. Ha over på et fat. Skjær kjøttet i terninger, rens scampiene og del de i to. Varm olje i woken og stek kjøttet til det er ferdig. Ta det ut av woken, og fres rekene raskt til de blir rosa. Ha i kjøttet og alle ingrediensene til sausen. Når sausen har tyknet, ha i grønnsakene. Serveres med kokt ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar