tirsdag 9. august 2011

Fiskerisotto

40 gram margarin uten melk
400 gram fisk etter ønske
1 1/4 liter fiskebuljong
1 løk
1 fedd hvitløk
1 ts gurkemeie
330 gram risottoris
1 ss tørket persille
1 ss tørket gressløk
1 ss tørket dill

Kok opp buljongen. Fres margarinet i en wok sammen med finhakket løk og hvitløk. Ha i gurkemeie og ris. Rør til en jevn farge. Hell over litt varm buljong og rør til det har kokt inn. Hell over litt mer buljong og gjenta til det er tomt for buljong i kjelen og risen er gjennomkokt. Rør inn urter og la småputre i et par minutter. Stek fisken i litt margarin og server sammen med risottoen. Retten er også veldig god med sukkererter og cherrytomater ved siden av. 

2 kommentarer:

  1. 125 liter med fiskebuljong??

    SvarSlett
  2. Nei nei. 1 komma 25 hehe. Men jeg ser den kommaen var veldig lite synlig, så jeg får nok endre litt på den.

    SvarSlett