Denne suppa fant jeg inspirasjon til fra et matblad jeg abbonnerer på inne på Zinio. Men som alltid så må det justeringer til, og jeg er helt håpløs på det å følge oppskrifter, så jeg har gjort noen endringer, og fått til den beste kyllingsuppa jeg noen gang har smakt. Jeg bomma bittelitt på pastamengden da jeg testa den i dag, så det ser ut som fryktelig mye pasta, og det er det og. Men oppskriften har mindre pasta enn jeg hadde i, så bare å følge oppskriften.
2 ss olivenolje
3 kyllingfileter
3 stenger fra en stangselleri
1 løk
1 bunt vårløk
3 gulrot
3 terninger hønsebuljong
2 liter vann
150-200 gram makaroni
125 gram aspargesbønner
en solid neve bønnespirer
1/2 pose frosne spinatputer fra Eldorado
1 ss sterk saus (chili)
2 ss persille
pepper etter smak
Kutt grønnsakene i passe biter og tin opp spinaten. Ta en stor kjele, og varm opp oljen. Stangselleri, løk og vårløk surres til det er bittelitt mykt. Ha i kyllingfilet i terninger/strimler, hønsebuljong, vann og gulrot. Kok opp, og la det koke i 10-15 minutter. Ha i makaroni i ønsket mengde (på bildet hadde jeg 250 gram i ), aspargesbønner og bønnespirer, og kok til makaronien er ferdig. Klem spinaten for vann, og ha i sammen med sterk saus, persille og pepper. Var den, og suppa er klar for servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar