4 kyllinglår
2 ss kinesisk femkrydder
2 gulrøtter
1/4 sellerirot
1 fenikkel
3 sjalottløk
3 fedd hvitløk
2,5 dl hønsebuljong
2 ss maisena
litt ekstra vann
salt og pepper
1-2 ss soyasaus
Del kyllinglårene på midten, klubbe og filet på en måte. Skjær et dypt snitt i hver bit, og gni de ordentlig inn med femkrydderet. Skjær gulrot og hvitløk i skiver, sellerirot i terninger og sjalottløk og fenikkel i båter. Ha de over i en ildfast form. Hell over buljong og litt salt og pepper. Sett formen på et stekebrett, og leg kyllingbitene rundt. La det steke på 225 grader i 45 minutter. Bland maisena i litt vann, og hell i mens du rører. Ha i soyasausen og sett forma tilbake i ovnen i fem minutter. Serveres med ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar