fredag 18. oktober 2013

Fiskegrateng ala Ingrid.

Noen ganger får jeg ideer som bare må testes ut, og det her var en definitivt suksess. Ikke helt tradisjonell fiskegrateng, men så utrolig godt at man lett kan forspise seg. Osten bestiller jeg på Vegan Wonderland, og den smelter og smaker ost, selv om den er helt melkefri. 

800 gram torskefilet
250 gram pasta
5 dl grønnsaksbuljong
Meljevning
1/2 kartong alpro matfløte
salt
pepper
muskat
strøbrød

Kok pastaen som angitt på pakningen. Tin fisken om den er frossen og skjær den i biter. Bland fisk og pasta i en ildfast form. Kok opp grønnsaksbuljongen, og ha i meljevning. La det tykne, ha i ost og fløte og la det smelte ned. Smak til med kryddere. Hell sausen over i den ildfaste formen, og bland lett med en skje. Ha strøbrød på toppen. Stekes ved 200 grader i 20 minutter. 

2 kommentarer:

  1. Siden heter jo; uten gluten, melk og egg. I denne oppskriften er det jo både pasta, meljevning og strøbrød. Det går jo an å bytte det ut med glutenfritt. Grilljermel kan lages av glutenfritt knekkebrød og hvalnøtter, hakkes sammen i matbereder.

    SvarSlett
  2. Hørt om glutenfri pasta, glutenfritt mel og glutenfritt strøbrød noen gang? Jeg lager da ikke ting med gluten og kaller det glutenfritt.

    SvarSlett