tirsdag 25. september 2012

Pappas fattigmannslapskaus.

Litt moderert etter pappas oppskrift, men fremdeles like godt. Dette var en av mine store favoritter da jeg var lita.

8-10 store poteter
2 dl rismelk
2 ss melkefri margarin
2/3 pakke semper makaroni
1 pakke Gilde go og mager røkte kjøttpølser
1 pakke tofuline soyaost
pizzakrydder
salt
pepper

Skrell potetene og skjær de i terninger. Kok de og hell av vannet. Mos de godt med en potetmoser. Tilsett salt og pepper, margarin og rismelk og la det koke inn til potetmos. Kok makaronien som anvist på pakningen. Skjær pølsene i terninger og stek de. Bland pølsebitene og makaronien inn i potetmosen. Hell alt over i en ildfast form. Legg på soyaosten og strø pizzakrydder over. Sett den inn i ovnen på full guffe og vent til osten har smeltet. Serveres med salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar